7 SMÅ GODE FIF TIL ET GODT SALG

 • RYD OP OG RED DINE SENGE OG GØR FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET GODT
  Det er vigtigt, at din bolig fremstår pæn og ordentlig, når køberne kommer, så de kan koncentrere sig om atmosfæren og stemningen i din bolig. Dette indebærer også, at der ikke står en masse ting fremme på køkkenborde, sofaborde, skænke osv.

  Sørg for, at dine senge er redt og læg gerne et ensfarvet sengetæppe henover sengene. Det kan virke lidt for intimt på nogle købere, hvis sengene står uredte når de kommer og kigger på din bolig.

  Hvis du har en entré hvor du stiller dine sko og hænger dit overtøj bør du fjerne så meget som muligt herfra før en fremvisning. Det er meget vigtigt, at førstehåndsindtrykket bliver så godt, enkelt og lækkert som du overhovedet har mulighed for.

 • GØR RENT OG LUFT UD
  Også dette er meget vigtigt for at give et så godt indtryk af din bolig som vi overhovedet kan. Dvs puds evt. dine vinduer, så lyset kan komme ind. Rengør køkkenbordet, så det er lækkert at se på. Rengør alle flader, så det overalt fremtræder lækkert. (Borde, vindueskarme, gulve osv).

  Gør rent på dit badeværelse / toilet. Slå toiletbrættet ned. Afhængig af, hvordan der ser ud i dit bruseområde vil det være en rigtig god ide, at gøre dette ordentlig rent også. Overvej, om du vil have besøg af en murer til at skifte fugen i brusenichen. Hæng evt. et nyt brusebade-forhæng op, der gerne må matche i farverne til øvrigt inventar i badeværelset. Hæng nyvaskede håndklæder frem, og stil gerne en lækker håndsæbe eller lignende frem.

  Luft ud så førstehåndsindtrykket, når køberen træder ind i din bolig, bliver så friskt og lækkert som muligt. Og er du ryger, bør du stoppe med at ryge indenfor. 

 • SKIFT ELEKTRISKE PÆRER OG SÆT NYE STEARINLYS I DINE STAGER
  Specielt på den lidt mørke årstid er det meget vigtigt, at vi kan tænde lyset overalt i din bolig, så vi kan hjælpe køberne med at føle sig rigtigt hjemme. Sørg også for, at der er nye stearinlys i dine stager og læg gerne en lighter frem, så vi kan tænde levende lys for køberne.

 • SIMPLE LIVING / LESS IS MORE
  Det kan lyde lidt skørt, men mange af os har mange pynteting og genstande stående fremme, som betyder noget for os, men som godt kan virke forstyrrende for en køber. Sørg for at pakke så mange af disse småting i kasser, så dit hjem fremstår enkelt og overskueligt og som gør, at køberne kan se mulighederne i din bolig.

 • SÆT FRISKE BLOMSTER IND OG SÆT EN LILLE FORFRISKNING FREM
  Skab den skønneste stemning med friske blomster og sørg for at smide visne blomster og døde planter bort.
  Sæt også gerne en lille forfriskning frem til køberne, som vi kan byde dem på – måske i form af en kande vand med isterninger eller en kop nybrygget kaffe og måske lidt lækkert.

 • SLÅ GRÆS, KLIP HÆK, RENS TERRASSER OG LÆG GERNE MAD UD TIL FUGLENE
  På den årstid, hvor græs og hæk gror, er det en super god ide, at også udendørsarealerne er pæne og indbydende, og hvis stenterrssen trænger til at blive renset for flisepest, eller træterrassen trænger til at blive renset for alger og malet, er det noget der virkelig er en god investering af tid og evt. penge. 

  Fuglene vil elske dig for at fodre dem på den årstid, hvor de kan have svært ved selv at finde føde i din have, så hjælp dem og dig selv ved at lægge mad ud til de små. Køberne vil også elske at se og høre de små fugle hygge sig.

  Og sørg for at køberne uhindret kan komme frem til din hoveddør – måske skal du feje for at gøre det mere indbydende og måske sætte et par hyggekrukker frem foran indgangsdøren.

 • og endelig: SØRG FOR IKKE AT VÆRE HJEMME
  Forlad dit hjem. Det er rarest for køberne at kunne tale frit og kigge sig grundigt omkring i din bolig uden at du er i nærheden.

Brug gerne os som sparringspartnere – hvis du har brug for yderligere råd og vejledninger om, hvordan du optimerer din bolig til fremvisninger og åbne huse.

Billede

Få hjælp til at købe

Billede

Kontakt os

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering