Præstevej 35, Ramløse, 3200 Helsinge

FLOT ISTANDSAT EJENDOM

Denne flotte ejendom på Præstevej i Helsinge skal nu finde en ny ejer. Præstevej er en del af Marguerit-ruten - en smukt kuperet landevej, der fører fra Ramløse og ned forbi Arresø. Her er fredeligt og 'højt til himlen'.

Ejendommen består af et stort tilbygget og istandsat hovedhus med glaseret tegltag, 2 gode længer med stråtag og bindingsværk indeholdende værksted, opbevaring, hønsehus m.v., samt en selvstændigt liggende bygning på 45 kvm opført i 2007, der er isoleret og forberedt med el, vand og kloak, så her nemt kan indrettes til B&B, kontor, gæsteanneks eller teenage-afdeling.
Hovedhuset indeholder stort køkken i åben forbindelse til stue samt med udgang til den hyggelige, brostensbelagte gårdsplads. Udgang til 35 m2 stor udestue og den flotteste sydvendte parklignende have. Derudover stor stue med brændeovn, og med udgang til endnu en solvendt terrasse. 2 flotte badeværelser – det ene med dobbelt jacuzzi. På husets 1. sal er der 3 gode soveværelser samt møblerbar repos. Her er loft til kip og fra karnapvinduerne har man den flotteste udsigt over egne marker eller over Arresø.
Hovedhuset samt bygningen fra 2007, har fået lagt sortglaseret tegl og på de øvrige længer er der stråtage. 

Haven er et kapitel for sig, med stort drivhus, lille andehus og en lille dam, og derudover diverse store gamle træer og buske – og det hele grænser op til de åbne marker.

De godt 3,8 ha jord ligger lige omkring ejendommen. Jorden er pt. lånt ud, og er indhegnet til kreaturer. Her får man en liebhaverejendom midt i det smukke nordsjælland i landlige omgivelser, og dog ikke længere væk fra indkøb end små 2 km.
 

Kom endelig og kig - vi vil glæde os til at vise jer denne ejendom

 

 

 

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Billede

Få hjælp til at købe

Billede

Kontakt os

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering