Diskret salg

Vælg et diskret salg, hvis du vil sælge din bolig uden at alle ved det.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at sælge din bolig diskret – uden egentlig annoncering. Det kan vi hjælpe dig med.

Ifølge vores kunder er en af de ting vi er meget gode til, evnen til at sætte os ind i din særlige situation. Vores nøgleord er tillid, frihed, tryghed og personlig service og det sætter vi meget højt. Vi kan, via vores netværk, helt diskret hjælpe dig med at finde en køber til din bolig, og sikre dit privatlivs fred.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed, så tøv ikke med at kontakte os.

78 kvm sommerhus på landet udenfor Gilleleje

På en 2500 m2 naturgrund med udsigt over området ligger dette dejlige sommerhus på 78 kvm samt godt anneks og carport. Sommerhuset er opført i 1983 og fremstår pænt istandsat og klar til overtagelse. Ring til Mette Dollerup for yderligere oplysninger.

Mette Dollerup, tlf. 61719393

SOLGT UDEN ANNONCERING Renoveringsprojekt - byhus i Græsted

Renoveringsprojekt - byhus midt på Græsted Hovedgade med stor dejlig have bag huset.
For nuværende er en del af ejendommen registreret til erhverv og med dør direkte til fortov og gade. Det bør undersøges nærmere ved kommunen om registreringen kan ophæves.
Huset er i 1½ plan og med fuld kælder med mange gode tørre rum. Her er tale om et rødt murstenshus med fibercement tag. 1. salen er pt indrettet med 3 store værelser. Køkkenet ligger i stueetagen, og bad og toilet er i kælder afdelingen. Haven er stor og sydvendt, og man kan virkelig lave sig en skøn oase midt i byen. Huset benyttes p.t. som et udlejningshus. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Birgitte Krohn, tlf. 24210212

Billede

Få hjælp til at købe

Billede

Kontakt os

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering