Skøn stor ejendom med dejlig ugenert have

Kyndbyvej 56A, 3630 Jægerspris

Beskrivelse

Området: Med beliggenheden helt i top, midt i Hornsherred, mellem Roskilde Fjord og Isefjorden, i hyggeligt, gammelt landsbymiljø med gadekær og kirke ligger denne store og spændende ejendom, i øvrigt som nabo til præstegården. Kyndby ligger ganske nær vandet, med dejlige badestrande og skønne vandreture, og så er her kun ca. 50 min. kørsel til København og små 15 min. kørsel til Frederikssund. Fra ejendommens tilhørende jord har man den smukkeste udsigt over Isefjorden. I Kyndby findes skole og yderligere gode busforbindelser til områdets øvrige skoler og institutioner, og i Frederikssund er der alt, hvad hjertet kan begære af indkøbsfaciliteter og fritidsaktiviteter og endvidere s-togs forbindelse til København.
Ejendommen: Ejendommen er opført i 1807 og væsentligt ombygget i 1987, ligesom den nuværende ejer har foretaget en del efterisolering af ejendommens hovedhus og yderligere indlagt gulvvarme i en stor del af boligen. Ejendommen opvarmes med pillefyr og/eller med oliefyr.Den nuværende ejer har tilladelse til at drive vognmandsforretning men ejendommen har status som landbrugsejendom. Ejendommen er ideel til hestefamilien, med fantastiske muligheder for indretning af hestestald og en af ejendommens tilhørende haller har endda målene 20 x 40 m. Ejendommens rigtig gode bygninger vil kunne åbne muligheden for ombygning til mange forskelligartede anvendelsesmuligheder, som fx kursusvirksomhed, B & B, ferielejligheder osv. I alt er her godt 2.000 m2 under tag og mulighederne er mange. I den ene længe finder man fx fantastiske mandskabsfaciliteter med såvel opholdsrum som badefaciliteter. Den tilhørende jord ligger lige bag ejendommen. Adgangsforholdene til denne ejendom er yderst gode, og her er nem adgang for såvel personbiler som store køretøjer.
Indretningen: Ejendommens hovedhus er indrettet med indgang til entre/bryggers. 3 gode værelser. 2 gode badeværelser. Stort spisekøkken med nedgang til dejlig tør viktualiekælder. 3 store og lyse stuer samt rigtig god udestue. Rigtig fin gammel landbohave med frugttræer og smukke blomster, men er iøvrigt ganske nem at vedligeholde. Fantastisk ejendom til den aktive familie, der gerne vil bo på landet, med relativ nem adgang til byerne – eller til håndværkeren eller iværksætteren, der har brug for den gode plads. Mulighed for lejeindtægt på op til kr. 20.000,- pr. måned eller måske endda lidt mere!

Du kan få fat i os her
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 110503
 • Udbetaling : 225.000 kr.
 • Ejerudgift : 5.942 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 19.281 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 16.523 kr.
 • Boligareal : 422 m2
 • Grundareal : 51000 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 1807
 • Energimærke : E
Pris: 4.495.000 kr.
Dokumenter

BirgitteMette

Få din gratis salgsvurdering nu

Udfyld herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Navn*

Telefonnummer*

E-mail

captcha  Indtast koden i nedenstående felt (skal udfyldes)