HELÅRSANVENDELIGT MED SKØN HAVE

Graves-Ager 10, 3230 Græsted

Beskrivelse

Velkommen til dette meget hyggelige sommerhus, der trænger til lidt nutidig opdatering.
Sommerhuset er meget velholdt, og fremstår på mange måder originalt fra opførelsen. Det er let at gå til – har store og gode rum, 2 badeværelser og stort bryggers.
Haven er ugeneret og dejlig frodig og let tilgængelig, med frugttræer, blomstrende buske og mindre og større træer. En rigtig ‘gammel’ have der bliver sjov at videreføre. De skønne overdækkede terrasser forlænger udetimerne forår og efterår, morgen og aften.

Sommerhuset har været benyttet hele året og er let at opvarme med luft-til-luft varmepumpen. Du fornemmer tydeligt at de tidligere ejere har elsket at bo her og har sørget for at alting var lige som de ville have det.

Indgang til huset er gennem den store carport, der går over i den overdækkede terrasse/indgangsparti, så selv om du kommer til sommerhuset i silende regn, kommer du tørskoet ind.
Fra entréen kan du gå ind i det ene brusebadeværelse, ind i det store bryggers med flisegulv og videre ind til et lille kammer med udgang til haven. Køkkenet er pænt og hvidt og delvist åbent til spise- og opholdsstue der har udgang til den delvist overdækkede sydvendte fliseterrasse.
Soveafdeling med to værelser og godt brusebadeværelse.
Carport og stort depotrum.

Fra sommerhuset er der ca. 1,5 km til den skønne badestrand ved Rågeleje. Det er en dejlig tur til stranden, der går ad små hyggelige sommerhusveje og ned over Store Orebjerg-området.
De daglige indkøb foretages typisk i Blistrup, hvor der både ligger en stor SuperBrugs og en Netto. Begge har åbent stort set alle dage hele året. I Rågeleje finder du strandpromenaden med bl.a. restaurant, iscafé og kunsthåndværk. Vil du have lidt mere byliv, ligger Gilleleje få kilometer væk, og her finder du en aktiv og livlig havn, Kulturhavnen med 2 biografer, børnearrangementer, live-musik, foredrag og bibliotek, mange spændende butikker og 28 caféer og restauranter.

Du kan få fat i os her
Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 5192
  • Udbetaling : 60.000 kr.
  • Ejerudgift : 2.020 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 4.998 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 4.256 kr.
  • Boligareal : 84 m2
  • Grundareal : 1221 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 1970
Pris: 1.145.000 kr.
Dokumenter

BirgitteMette

Få din gratis salgsvurdering nu

Udfyld herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Navn*

Telefonnummer*

E-mail

captcha  Indtast koden i nedenstående felt (skal udfyldes)