Eftertragtet område - på vandsiden

Munkerup Strandvej 26, 3120 Dronningmølle

Beskrivelse

LOVE where you LIVE
I det eftertragtede område lige mellem Hornbæk og Gilleleje ligger dette skønne store villa på vandsiden af strandvejen og med kun 150m til den skønneste, private badestrand hvorfra den Danske Riviera strækker sig kilometervis i begge retninger, og med kun 1 km. til den lille by Dronningmølle, hvor der er supermarked, minigolf, skønne restauranter og familievenlige caffeer og isboder og butikker med antik, secondhand og living, der stort set har åbent hele året. Fra Dronningmølle kan man med toget hurtigt komme til enten Helsingør eller til Hillerød og derfra nemt videre til København, en lille rejse på godt 1 time – alternativt til en biltur på ca. 45 min.
Munkerup Strandvej 26 byder dig velkommen til sin store og meget velholdte have, der har mange skønne haverum, stor sydvendt stenterrasse, drivhus, pergolaområde og haveskur. Derudover er haven indhegnet og her er fuldstændig ugenert.
Når du kommer hjem, parkerer du bilen i den dobbelte indbyggede carport, der har et stort udhus/værksted, hvor der står både et ekstra køleskab og skabsfryser, så du hurtigt kan få dine indkøb på køl / frys. Fra carporten går du tørt og bekvemt direkte ind i husets store flisebelagte entré som har masser af skabe og garderobeplads.
Villaen har en meget fleksibel indretning, der enten kan indrettes til op til 5 værelser, eller en kombination af færre værelser, flere stuer og hjemmekontorer. Det store master bedroom har indbyggede skabe og en-suite toilet, der let vil kunne ombygges til et brusebadeværelse, sål man har 2 reelle badeværelser.
Det lækre store spisekøkken er tidløst med hvide skabe og flot hvidt/sort linoleumsgulv. Spisekøkkenet har adgang til værelse / kontor, der let kunne inkorporeres i køkkenet så det kunne blive endnu større.
Den meget store vinkelstue og spisestue har en skøn åben pejs med meget flot grønlandsk marmor på gulvet foran pejsen, og fra stuen er der direkte udgang til den flotte have og sydvendte terrasse med markiser, der kan forlænge de skønne sommeraftner. Overalt i huset er der store vinduer, så der er det skønneste lysindfald.
Den 55 m2 store og tørre kælder rummer 2 store rum, der er indrettet til gæsterum og ekstra stue. Her er der også fantastisk mange gode dybe skabe. Og er her husets fyrrum og vaskerum, og der er endda en selvstændig indgang til kælderen, således at man fx vil kunne tilbyde sin teenager en egen afdeling af huset.

Du kan få fat i os her
Villa Til salg
 • Sagsnummer : 61916
 • Udbetaling : 120.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.687 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 9.606 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 8.386 kr.
 • Boligareal : 167 m2
 • Grundareal : 1000 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1968
 • Kælderareal : 55 m2
 • Energimærke : F
Pris: 2.345.000 kr.
Dokumenter

BirgitteMette

Få din gratis salgsvurdering nu

Udfyld herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Navn*

Telefonnummer*

E-mail

captcha  Indtast koden i nedenstående felt (skal udfyldes)