Tæt ved stranden

Hegnet 6, 3250 Gilleleje

Beskrivelse

Skønneste lille sommerhus på 62 m2 – fem minutters gang fra stranden ved Nakkehoved vestre fyr og det dejlige naturområde omkring fyret. Her kan du gå ned ad trapperne til stranden for at bade i havet eller blot sidde og nyde udsigten til Kullen.
Sommerhuset ligger for enden af den lille lukkede stikvej Hegnet, og ganske tæt ved Gilleleje.Her er mange muligheder for de dejligste gåture. Nyd f.eks. turen ad Fyrstien ind til Gilleleje Havn. Eller gå en tur til Nakkehoved østre fyr og fyrkroen, og videre af Munkeruphus og se kunstudstillinger og gå på café.
Gilleleje by er en by fuld af aktiviteter hele året. Havnen er altid et dejligt sted og Kulturhavn Gilleleje med to biografsale, café/restaurant og bibliotek er perfekt til en regnvejrsdag. Her er mange gode indkøbsmuligheder og spisesteder. Gode busforbindelser (incl. natbus) til Gilleleje/Helsingør og togforbindelse til Hillerød/Helsingør.

Huset er istandsat og vedligeholdt løbende, så det fremtræder meget lyst og indbydende. Her er god entré der fungerer som bryggers og som en del af køkkenet. Lyst og pænt stort brusebadeværelse med vaskemaskine. Opholdsstue opdelt i to og med adgang til soveværelse. Her er plads til at familien kan samles.
Badeværelset er stort og velindrettet med fliser på vægge og gulv og god bruseniche.
Fra stuen er der udgang til en dejlig syd-/ vestvendt overdækket terrasse.

Udover selve sommerhuset er her et rigtig dejligt anneks med to gode separate soverum, der kan benyttes hele året.
Her er lagt vægt på at livet primært skal leves udendørs i et sommerhus, så der er terrasser på alle sider af huset, den ene med udekøkken. Udebruser bag huset, der er skøn til lige at skylle sandet af efter strandturen.

Haven er en rigtig sommerhusgrund – let at holde og med flotte træer og buske. Det lille skur i haven er godt til havemøbler og redskaber og drivhuset kan både bruges til hygge en regnvejrsdag og til at få afløb for de grønne fingre til at dyrke tomater og krydderurter.
Endvidere carport.

Kom og se denne perle af et sommerhus.

Du kan få fat i os her
Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 51821
  • Udbetaling : 90.000 kr.
  • Ejerudgift : 2.345 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 7.804 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 6.661 kr.
  • Boligareal : 62 m2
  • Grundareal : 1181 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 1961
Pris: 1.795.000 kr.
Dokumenter

BirgitteMette

Få din gratis salgsvurdering nu

Udfyld herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Navn*

Telefonnummer*

E-mail

captcha  Indtast koden i nedenstående felt (skal udfyldes)