Indflytningsklar med knap 1,3 ha nær Gribskov

Dønnevældevej 69, 3230 Græsted

Beskrivelse

LYSTEJENDOM – SKØN – INDFLYTNINGSKLAR – LIGE TIL AT OVERTAGE – NÆSTEN 1,3HA LIGE VED EJENDOMMEN – nær skoven og med et stort ridecenter også lige i nærheden.
Denne herlige ejendom kan nu blive jeres. Hovedhuset, som ligger tilbagetrukket fra vejen, er opført i 2007 i svenske mursten – dobbelte – og er ifølge sælger fantastisk nem at holde lun om vinteren og kølig om sommeren. Nyder man udendørslivet kan man smide støvlerne i det store bryggers, og gæsterne kan entreer villaen ad den pæne indgang. I stueplan er der stor stue med brændeovn og udgang til haven og i åben forbindelse til godt og velindrettet køkken. 2 store værelser, og stort brusebadeværelse. Sælger har lavet et mindre men super smart værelse ”under trappen” – kan evt. anvendes til gæster eller som stor garderobe. 1. salen er indrettet med stor stue med loft til kip og med udgang til vestvendt balkon. 2 østvendte værelser og her er forberedt til et ekstra badeværelse. Vejen kan overhovedet ikke høres når man opholder sig indendørs, og heller ikke fra havesiden er man generet af vejstøj.
Helt ugenert flisebelagt gårdsplads – godt stort værksted som opvarmes med brændeovn – samt den oprindelige gamle ejendom som sælger gerne indhenter tilbud på nedrivning af, hvis man ønsker det – men som bl.a indeholder et par gode hestebokse. Haven ligger bag huset og er helt ugenert og med både kirsebærtræer og æbletræer og størstedelen af den tilhørende jord er indhegnet til heste.
Fantastisk stor parkeringsplads og jordvold mod vejen – her er man helt ugenert og dog nær skole og indkøb, og børnene kan trygt cykle på cykelstien, både til Græsted og til Helsinge. Rigtig gode ridemuligheder. KOM OG KIG PÅ ALLE HERLIGHEDERNE – NEM EJENDOM DER KAN TAGES I BRUG HELT SOM DEN ER.
Sælger skriver:
Det der gør at vi har været super glade for at bo her er bl.a fordi børnene har haft rig mulighed for at udfolde sig. De har kørt markrace i gamle biler, kørt cross 2 hjul og 4 hjul, spillet hartball og div. bold spil. Pladsen tillader alt dette, da der er meget plads og langt til naboer. De har også holdt fester i det gamle hus, hvor det var nemt at holde opsyn. Men hvor de hyggede uden at tænke om de fik væltet noget.
Vi har også haft et par heste i stalden. Hvor vi har været så heldig at være med til vores første foling. Det, at stå op og se sine heste på folden har været guld værd.
Ejendommen er fuld af dyreliv: rådyr ræve og hare er et skønt syn, som man kun kan smile af og nyde.
Men nu er børnene blevet store og flyttede hjemmefra, så vi søger noget mindre.
Mette og Allan – sælgere af Dønnevældevej 69, 3230 Græsted

Du kan få fat i os her
Landejendom Til salg
 • Sagsnummer : 4175
 • Udbetaling : 165.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.274 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 14.594 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 12.274 kr.
 • Boligareal : 202 m2
 • Grundareal : 12944 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 7
 • Byggeår : 2007
 • Energimærke : D
Pris: 3.245.000 kr.
Dokumenter

BirgitteMette

Få din gratis salgsvurdering nu

Udfyld herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Navn*

Telefonnummer*

E-mail

captcha  Indtast koden i nedenstående felt (skal udfyldes)